Redacteuren en fotografen gezocht!

Voor de redactie van onze website zoeken we vrijwillige redacteuren en fotografen! De komende tijd gaan we op de site verhalen en interviews plaatsen die de stedeling meer vertellen over al het moois in zijn of haar eigen regio. We hebben al veel ideeën voor zulke “ontmoetingen” tussen stad en land, in tekst en beeld. Bijvoorbeeld over het bijenlandschap, het ecologisch beheer door de schaapherder, de geschiedenis van het Zoeterwoudse boerenleven, stadslandbouw, het werk van een hovenier van hoogstamfruit, en nog veel meer. Om zoveel mogelijk mooie verhalen te realiseren hebben we hulp nodig van schrijvers en fotografen. Daarom zoeken we vrijwilligers in de buurt van Leiden die ons willen helpen.

Meedoen

Vind je het leuk om (vrijwillig) mensen te interviewen, een artikel te schrijven, foto’s te maken of ons te helpen bij het up-to-date houden van de website? Laat het ons weten via de mail of onze Facebook-pagina. We bieden natuurlijk eeuwige roem en koekjes bij de koffie, maar ook begeleiding vanuit ons projectbureau, heel veel leerzaams over je eigen streek, contact met de leukste ondernemers en natuurorganisaties in de polder en constructieve feedback.

Meer weten

Land van Wijk & Wouden is een stichting gerund door een klein team met beperkte middelen. Maar we zijn heel enthousiast over ons werk en de regio en willen graag dat meer mensen betrokken zijn bij de prachtige natuur en cultuur(-historie) van de streek! Maak met ons het landelijk gebied rond de stedenring Leiden, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn nog mooier! Lees meer en neem contact op!