Alle kinderen in de regio Land van Wijk en Wouden (en hun ouders of begeleiders) zijn woensdag 22 september van 14.00 tot 16.00 uur welkom op het evenemententerrein van park De Houtkamp in Leiderdorp. Milieu Educatie Centrum Leiderdorp zorgt voor een activiteitencarrousel, op het programma staan een proeverij uit de polder, een wormenonderzoek, waterbeestjes tekenen, ontdektafel en watertafel ‘klimaat in het dorp’, levend ganzenbord over weidevogels en knutsel je eigen polderdier. Aan het einde van de middag gaat iedereen naar huis met een echt boerenijsje van De Dames van Akkerlust. Alleen toegang na aanmelding, mec@leiderdorp.nl. BSO’s zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden.

De Houtkamp is een park in het hart van Leiderdorp. Het ligt aan de Engelendaal en de Persant Snoepweg. Er zijn twee parkeerplaatsen bij de Houtkamp. Met de bus stap je uit bij de Winkelhof. Het evenemententerrein is het grasveld in het midden van het park.

Park De Houtkamp, Van Diepeningenlaan 110 e, 2352 KA Leiderdorp

Het is jammer dat stichting Land van Wijk & Wouden moet stoppen, maar het bestuur van de stichting is enorm verheugd dat de stichting op deze positieve manier afscheid kan nemen van de regio. Graag tot ziens op woensdag 22 september bij Polder in het Park.