Voor alle partners en betrokkenen bij stichting Land van Wijk & Wouden is er op woensdag 22 september van 16.00 tot 18.00 uur een afscheidsbijeenkomst bij Brasserie Park in Leiderdorp. Tijdens deze bijeenkomst is te zien wat de stichting allemaal mogelijk heeft gemaakt in de afgelopen 14 jaar. Het rijke palet aan activiteiten wordt gepresenteerd met speeches, foto’s, filmpjes en pitches van ondernemers. Uiteraard is er voldoende ruimte om met een hapje en een drankje in de hand afscheid te nemen, na te praten en wellicht plannen te maken voor de toekomst.

Rond 17.00 uur overhandigt voorzitter van de stichting, Laila Driessen, de Gouden Polderpenning. Dit voorjaar zijn als afscheidscadeau aan de regio polderpenningen uitgereikt aan een grote diversiteit aan initiatieven. Populair waren de aanvragen voor beleven van de polder en de boerderij en ook zijn er veel aanvragen voor verbetering van biodiversiteit gehonoreerd. In totaal is er 35.000 euro uitgereikt aan deze initiatieven. Drie initiatieven zijn genomineerd voor de Gouden Polderpenning van 1.500 euro. Na een korte pitch van de genomineerden kiezen aanwezigen de winnaar van de Gouden Polderpenning.

We ontvangen graag per e-mail uw aanmelding voor de bijeenkomst, info@landvanwijkenwouden.nl. Om te zorgen dat er voor alle aanwezigen een zitplaats beschikbaar is, in verband met de coronamaatregelen, is er zonder aanmelding helaas geen toegang. Daarnaast gelden tijdens deze bijeenkomst de bekende coronamaatregelen: was uw handen, houd 1,5 meter afstand en kom niet naar de bijeenkomst als u klachten heeft.

Het is jammer dat stichting Land van Wijk & Wouden moet stoppen, maar het bestuur van de stichting is enorm verheugd dat de stichting op deze positieve manier afscheid kan nemen van de regio. Graag tot ziens op woensdag 22 september bij de afscheidsbijeenkomst.

Brasserie Park, Van Diepeningenlaan 2, 2352 KA Leiderdorp