Vrijetijdslandschap Groene Hart West draagt stokje over

 

Op vrijdag 26 juni wordt een laatste netwerkcafé Vrijetijdslandschap Groene Hart West gehouden. Tijdens deze bijeenkomst wordt teruggeblikt op de succesvolle projecten van de vereniging. Daarnaast is er een presentatie en een interactieve sessie over de nieuwe koers van stichting Land van Wijk & Wouden.

Het laatste netwerkcafé Vrijetijdslandschap Groene Hart West is op vrijdag 26 juni. De vereniging Vrijetijdslandschap Groene Hart West houdt op te bestaan. De afgelopen jaren heeft de vereniging verschillende projecten om het landschap rondom Leiden, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn aantrekkelijker te maken succesvol uitgevoerd en afgerond. Nieuwe projecten worden door stichting Land van Wijk & Wouden opgepakt.

Netwerkcafé

Tijdens het netwerkcafé wordt teruggeblikt op de succesvolle projecten van de vereniging. Daarnaast is er een presentatie en een interactieve sessie over de nieuwe koers van stichting Land van Wijk & Wouden. Het netwerkcafé wordt afgesloten met een borrel waarbij voldoende tijd is om te netwerken en afscheid van elkaar te nemen.

Het netwerkcafé wordt gehouden op vrijdag 26 juni in de middag op locatie van Warmond Buiten, Langebrug 1 in Warmond. De uitnodigingen voor deze bijeenkomst worden per e-mail verstuurd. Geen uitnodiging ontvangen en wil je er toch graag bij zijn, stuur een e-mail naar info@landvanwijkenwouden.nl.