Polderkalender

Het werk op de boerderij is elk seizoen anders, in het voorjaar gaan de koeien naar buiten zodat we in de zomer kunnen genieten van de eerste graskaas. In de zomer wordt het gras gemaaid en wordt er gehooid zodat de koeien in de winter weer kunnen eten. Boerenkaas, yoghurt, aardappelen en spruiten; het komt allemaal van een boerderij misschien wel vlakbij jou in de buurt. Kom op bezoek bij de boer en maak kennis met het echte boerenleven. Knuffel met lammetjes, melk een geit, maak kunstwerken van schapenwol of pluk de lekkerste kruiden in de wildpluktuin.

Polderkalender Kidsproof Specials

De leukste tips voor ouders & kids in de polder vind je in onze Polderkalender Kidsproof Special. Haal een exemplaar van echt papier op. Dat kan op de volgende locaties:

 

Of download de folder:

 

Nieuwsbrief

Wil je nog meer leuke tips? Vier keer per jaar versturen we de Polderkalender Kidsproof Nieuwsbrief. Schrijf je in voor de Kidsproof nieuwsbrief en je ontvangt vanzelf ook deze nieuwsbrief in je mailbox. Of lees direct de meest recente nieuwsbrief: Zomer nieuwsbrief Kidsproof.